Hård kamp och många felaktiga diagnoser,,,

Som nästan alla drabbade så gick jag i flera år och blev sakta sämre och sämre. Litade på läkarna (ca 10 st) när dom satte diagnos efter diagnos och behandlade med en massa olika starka mediciner. Det var diagnoser på sjukdomar som det inte fanns något bot på och jag låg inlagd åtskilliga gånger med allvarliga problem.
Men som alla med lite överlevnads instinkt så var jag tvungen att själv börja kolla efter lösningar när kroppen började ge upp på flera sätt som stopp i tarmar, dåliga levervärden, svåra andningsuppehåll osv…
För läkarna vägrade att prata ihop sig och ta ett helhetsgrepp för att se vad som egentligen var fel.
Fick tag i en privatläkare (dr L) som tog det på stort allvar och genast satte in antibiotika, den kliniska bedömningen talade starkt för borrelia och co infections. Att vi hade flera hundar och jag haft säkert över 40 st fästingar som suttit fast på kroppen stärkte misstankarna.
Redan efter några veckor så började jag bli bättre vilket var otroligt efter 8 års helv.
Han gav antibiotika i 3 månader och jag kände mig 80% bättre, men redan nån månad efter avslutad behandling så tog skiten ny fart.
Fick då rådet av dr L att söka till specialister på fästingsjukdomar vilket jag gjorde. Prover skickades till Tyskland vilket visade på kronisk borrelia med nedtryckt immunförsvar, bartonella och TWAR.
Behandling sattes in.
Nu efter 8 månader med behandling så har jag fått tillbaks livet och det är mätbara förbättringar som bra levervärden, mindre andningsuppehåll, neurologiska förbättringar, inget behov av morfin eftersom värken avtagit osv,,
Det har varit en hård kamp och kampen fortsätter för att inte andra som drabbas ska behöva nonchaleras och få fel diagnoser. Ingen ska behöva gå i flera år och bli handikappade med risk för död när man drabbas av borrelia.
Min kamp är nu för er!!

// ett stort tack till dr L och dr P för att ni tog tag i det och behandlade mig intensivt, ni gav mig livet åter//

4 svar till “Hård kamp och många felaktiga diagnoser,,,

 1. Eva L. Berggrund

  Hej! Jag känner förstås igen mej! Vad fick du för diagnoser? Vad har du fått för behandling? Ska själv efter snart 11 månaders örtprogram efter AB ta nytt blodprov. Är inte frisk men bättre.

 2. Jag fick Fibro, svår neurologisk smärta, Crohns, på väg att utveckla MS, restless legs, svår astma osv,,
  Har mött så mycket okunskap och ovilja att söka den egentliga orsaken inom vården, det är skrämmande att läkare inte tar sig mer tid till att lyssna på patienterna för då skulle dom snabbare hitta rätt. Jag är gammal idrottsman som tränat hårt hela livet, fick nonchalant höra av en neurolog när jag blev andfådd efter några meter att jag var otränad med dålig kondis och så flinade han. Hade min sambo inte hållit i mig då så hade han hamnat inlagd på sin egen avdelning.

  Jag har gått på kombinationer av antibiotika och samtidigt kämpat med naturprodukter, parasitmedel osv,, inte helt bra ännu men otroligt mycket bättre.

 3. pernilla.lindholm88@gmail.com

  vem är den doktorn du haft kontakt med som hjälpt dig? jätte tacksam för svar MVH Pernilla

 4. Hej. Här är en tjej som blev frisk av att äta Holistic Anti V….
  Här kan ni läsa hennes historia http://www.awoc.nu/index.php?option=com_acajoom&act=mailing&task=view&listid=1&mailingid=9&Itemid=999

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s