Vi är tusentals som lider svårt med smärtor, yrsel, trötthet, inflammationer, hjärtpåverkan, neurologiska bortfall osv.

Viljan att bli frisk från borrelian & co infections är överordnad allt annat. Vi är tusentals som lider svårt med smärtor, yrsel, trötthet, inflammationer, hjärtpåverkan, neurologiska bortfall osv.

Men vården i Sverige vill inte hjälpa trots att dom ser problemen, för det har några få stofiler bestämt och hänvisar till sina gamla medicinska avhandlingar från -80 talet.
Det finns vissa läkare som avfärdar kronisk borrelia med hänvisning till att det vetenskapligt inte finns stöd för det, vilket är fel men,,
Är det vetenskapliga läget inte tillräckligt bra så se till att det blir det då, för vi som drabbats skiter i vilket för vår smärta, yrsel, inflammationer osv är verkliga och bot finns.
Säg att nån läkare säger att en behandling inte är bra nog, men den har även visat sig hjälpa tusentals borrelia sjuka.
Vem tror ni vi lyssnar, litar mest på och vad tror ni vi väljer?
Vad riskerar man av att inte göra det, jo mer handikapp och död. Skulle dessa motsträviga läkare själva välja mer handikapp och risk för död om dom fick kronisk borrelia tror ni?
Skulle inte tro det!!

Jag är så glad att jag kom till insikt att läkarna i Sverige är okunniga och att jag tog prover i utlandet och inledde behandling, det har gjort mig så mycket bättre att det inte går att beskriva med ord.
Det finns en läkare som kämpar emot att behandling ska ändras av SBU och SMI och han säger hela tiden ” Jag kommer rätta mig efter SBU och SMI kommer du göra det”
Nej är det så att ingen rejäl förändring sker som är bättre för dom som drabbats av kronisk borrelia & co infections så sitter vi inte nöjda och tysta. Vi kommer kämpa ännu hårdare för att alla ska få rätt hjälp i Sverige och vi kommer ännu hårdare motarbeta dom läkare som förvägrar sina patienter ett friskt tillstånd.

Vi biter nu tillbaks!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s