Gott Nytt Borreliafightår!

Det har varit lite tyst här senaste tiden, vi har varit för risiga för att orka skriva så mycket. Men vi kämpar vidare med olika behandlingar och nästa år tar vi nya tag…

BeFunky_IMG_0943.jpg

Året som gått har varit intensivt både på debatt- och protestfronten… 

Vissa personer gödslade media med felaktiga teorier om kronisk borrelia – och vi ville inte låta det stå oemotsagt. Vi avslöjade även att VOF (Vetenskap och Folkbildning) ligger bakom desinformationen på ett organiserat sätt, och finns med på högsta nivå och i varje nedstigande led där det beslutas om borreliadiagnostik, behandling och informationsspridning. Vi väntar fortfarande på att en granskande journalist ska våga ta tag i den härvan och rota vidare efter fler stora begravna hundar som vi vet ligger nånstans, av stanken att döma.

Första världsprotesten nånsin ägde rum 2013, i hela 30 länder, och på tre orter i Sverige!

Fortsätt följa oss på våra FB-sidor https://www.facebook.com/Borreliaupproret och https://www.facebook.com/worldwidelymeprotest  (vi finns även på Twitter och Google+) samt den här bloggen för att få del av senaste nytt!

Vi kommer att fortsätta kampen under 2014, vi ger oss inte förrän alla får möjlighet till bättre diagnostisering och behandling som gör oss helt friska.

Du kan hjälpa till att visa omfattningen av problemet genom en så enkel sak som att lägga till ett foto här, i fotokampanjen “Worldwide faces of lyme – we are millions”: https://plus.google.com/u/0/events/gallery/caatl2qmjnfhc4887l8h7lb5hcg

Med gemensamma ansträngningar kan vi få upp ögonen på den mest motvillige, för ingen kan i längden blunda för flera miljoner människor världen över som blir mer och mer handikappade och riskerar att dö av borrelia, coinfections och svåra följdsjukdomar.

Fortsätt berätta era historier, på arbetsplatser, i insändare, i kommentarer och gästinlägg här – ja när helst ni får tillfälle.

Vi önskar alla våra läsare, medkämpar ett Riktigt Gott Nytt År och vi alla kämpar vidare för  en bättre hälsa och en vård som tar borrelia och coinfections på allvar!

2 svar till “Gott Nytt Borreliafightår!

  1. Ett Gott Nytt År till er också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s