Fibro, restless legs, migrän, neurologiska bortfall, andningsuppehåll osv. Men det var kronisk borrelia med co infections.

Vi är många som drabbas men även många som kämpar för att vård ska ges till drabbade. Att vi är många gör oss starka, vi förväntar ja kräver att förändringar sker. Alla har rätt till vård och ett friskt liv.
Vi tänker inte låta oss förvägras den rätten!
BeFunky_006.jpg
BeFunky_005.jpg

5 svar till “Fibro, restless legs, migrän, neurologiska bortfall, andningsuppehåll osv. Men det var kronisk borrelia med co infections.

  1. Starkt att berätta om ett hemsktlivsöde som nästan tagit ditt liv.

    Denna fråga måste belysas och de ansvariga ställas till svar.

    Nu räcker det!

  2. Tack, ja det måste berättas. Vill inte att andra ska snurra i flera år och få fel diagnoser.
    Nu försöker VoF osv stoppa oss från att berätta våra historier, vad är dom rädda för? 😉

  3. jeg var innom akkurat samme diagnoser, restless legs, fibro etc. da jeg ikke ble trodd etter jeg fikk tåkesyn og ble halvveis lammet i den ene siden. gikk i 2 år. måtte betale alt selv i tyskland, blir jo aldri bra. smerter. men jeg kan gå igjen. jeg tror fortsatt det er et vondt mareritt jeg kommer til å våkne av. ingen tror deg. ingen leger, ingen i familie. jeg har opplevd mye, men ikke noe i nærheten av dette. det er en stor skam! tester skulle vært forbudt!

  4. Ja det är fruktansvärt, ingen ska behöva gå igenom detta. Därför kommer jag kämpa för att behandling ska ges och läkare måste få upp ögonen om ur illa det kan gå.

  5. Susanne Hellström

    Har du sett avsnittet på Sofias änglar om tjejen som fick samma problem. Hon skulle säkert behöva ett besök av dig för att få tillbaka hoppet. Tror det var avsnitt 17.

Lämna en kommentar